Gratis

Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 30 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyft

Klarna Delbetalning

Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp

Du kan när som helst betala hela beloppet på en gang

Kortbetalning med Paypal

Paypal är ett känt amerikanskt bolag som möjliggör direkta kortbetalningar. Vi som betalningsmottagare får inte veta något av era kortuppgifter, och ni som kund kan känna er säkra eftersom alla betalningar är VISA verified.

Payson Banköverföring

Payson är ett etablerat svenskt bolag som möjliggör direkta banköverföringar från din egen internet bank till vårt konto. Vi ser betalningen genast, och kan således skicka varan till er genast.

VISA/Mastercard

När ni gör ert köp så görs det en reservation på ert kort, och när paketet är skickat till er så debiteras ert kort. 

Försäkringar

Spårbarfrakt med leveransförsäkring 

Spårbar frakt med leveransförsäkring innebär att du som kund kan spåra din order från det att den skickats och registrerats av speditören fram tills dess att den utlämnats till dig. Detta alternativ innebär också att ordern skyddas av vår så kallade leveransförsäkring. Leveransförsäkringen innebär att ordern ersätts i sin helhet i de fall då ordern inte levererats alls, delvis eller är sönder vid leverans.  

Expressfrakt med leveransforsäkring 

Expressfrakt med leveransförsäkring innebär att din order uppgraderats från normal postgång till snabbare postgång samt att du som kund kan spåra din order från det att den skickats och registrerats av speditören fram tills dess att den utlämnats till dig. Detta alternativ innebär också att ordern skyddas av vår så kallade leveransförsäkring. Leveransförsäkringen innebär att ordern ersätts i sin helhet i de fall då ordern inte levererats alls, delvis eller är sönder vid leverans.  

Försäkring 
Det är dumt att betala tull, låt oss betala. 

Tullförsäkring 

Tullförsäkringen innebär att vi ersätter dig för de eventuella kostnader som kan uppkomma vid förtullningen av ordern. De flesta av våra försändelser är tullfria men i de fall dessa, eller andra, ändå kontrolleras och det tillkommer tullavgift samt administrativ avgift för förtullningen ersätter denna service dessa belopp. 

Extra produktförsäkring

Extra produktförsäkring innebär ett extra tidsbegränsat skydd för dina varor. Skyddet sträcker sig till att ge ersättning för skador eller fel på varorna som skett utan otillbörlig eller oaktsamt användande från din eller tredje parts påverkan på dem.