Gratis

IYOUWEBUY Köpvillkor

Ångerrätt

Du som kund har en ångerätt som gäller 14 dagar från att du mottog produkten. För att du som kund skall kunna utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss klart om detta. Du har inte ångerrätt om förseglingen på produkten du köpte har brutits.

När du returnerar varan till oss är du som kund ansvarig för att den blir returnerad till oss i samma skick som när ni mottog den.

Personuppgifter

Vi följer personuppgiftslagen. När du beställer en produkt från oss eller när du registrerar dig som kund hos oss så godkänner du att vi lagrar information om dig. Du har i enlighet med personuppgiftslagen rätt att ta del av den information vi har om dig.

Paket som inte hämtas ut

Varor som inte hämtas ut från posten returneras till oss. Vi förbehåller rätten att debitera kunden 395kr för outlösta paket.

Returer

Alla returer sker på kundens egen bekostnad, förutom när produkten var defekt eller av fel kvalitet när kunden mottog produkten. IYOUWEBUY förbehåller rätten att inte betala ut ersättning eller retur av köpeskilling innan produkten har returnerats.

Pris och Betalning

Alla priser är exklusive moms och tull. I kassan kan du se priset inklusive fraktkostnad och eventuella försäkringar samt fakturaavgifter. Betalningsvillkoren varierar beroende på vilket betalningssätt du väljer. Fraktvillkoren och tiden varierar beroende vilket fraktsätt du väljer.

Återbetalning i retur

Om du har returnerat din produkt så betalar vi dig tillbaka pengarna du betalt för varan inom 30 dagar från att vi mottagit produkten.

 

Övrig information

Du som kund har som skyldighet när du köper en produkt av oss att läsa igenom dessa köpvillkor samt godkänna dem.

Vi avsäger ansvaret om ni färgbehandlar håret ni har köpt av oss eftersom vi inte kan veta vilken metod ni har använt och kan således inte garantera resultat.

IYOUWEBUY avsäger allt ansvar om hur produkten används. Du som kund måste själv försäkra dig om att du inte är allergisk eller för annan orsak olämplig för att använda produkten i fråga.