Gratis

REKLAMATION, RETUR OCH BYTE

Ni som kund ansvar för att produkten är oöppnad och i samma skick när ni returnerar den. Ni får inte öppna paketet, men ni får försiktigt granska det.

Vi returnerar pengarna när ni har returnerar produkterna till oss.

Returnera vara eller ångra köpet

Ni som kund ansvarar för att produkten kommer tillbaka till oss i sådan skicka att vi fortfarande kan sälja varan. Det betyder att ni inte får öppna paketet, utan endast försiktigt granska det.

Ångerrätten gäller 14 dagar från att ni tog emot varorna. Observera att vi inte kan returnera pengarna till er om ni inte returnerar produkten till oss. Om produkten är felaktig eller sönder så kan vi returnera fraktkostnaden till er, annars så måste ni betalar returfrakten själv.

GARANTI

SNABB FRAKT GARANTI

Vi garanterar att vi skickar alla varor omedelbart och utan dröjsmål. Om ni inte har mottagit varan inom 14 arbetsdagar så kan vi returnera frakavgiften till er.

LAGERGARANTI

Vi har alla produkter på vårt lager, och skickar dem så fort vi har fått er order. Vi skickar alla order senast nästa arbetsdag från att ni gjorde ordern. Vi meddelar alltid kunden när produkten är skickad.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterar att alla produkter är till mängd och kvalitet som vi låter er förstå på vår hemsida. Om ni upplever att produkten inte motsvarar produktbeskrivning så skall ni kontakta oss.

PRISGARANTI

Våra priser är alltid exakt vad det står på hemsida, vi lägger inte till några dolda avgifter. Alla våra produkter har gratis frakt oberoende av storleken av ordern. Alla våra priser är exklusive moms.

NÖJDHETSGARANTI

Vi sätter alltid kunden först, och vi kan således garantera att vi kommer alltid att sätta kundens behov först. Om ni trots det upplever att köpet inte motsvara era förväntningar så skall ni kontakta oss.


RETURER OCH RETURADRESS

Ta alltid kontakt med vår kundbetjäning [email protected] innan ni skickar varan till returadressen. Varor som returneras utan kontakt till vår kundbetjäning behandlas inte.

OBS. Alla returer måste skickas med kolli-id.